Telefon: 86 39 55 55​

​Skrotpræmie for din skrotbil ved skrotning af bil

​Vil du gerne have en skrotpræmie for din skrotbil ved skrotning af bil? Hos Midtdjurs Autoophug ApS har vi specialiseret os i autoophug og skrotning af bil.

Vi tilbyder naturligvis en skrotpræmie for din skrotbil. Derudover sælger vi nye og brugte reservedele til kunder i blandt andet Djursland, Ryomgård og Randers samt mange andre steder i Østjylland.

Skrotning af bil på korrekt og miljøvenlig vis

Hvis du har en ældre bil, kan det i mange tilfælde bedre betale sig at sende den til en autoophugger som skrotbil. Vi tilbyder en skrotpræmie ved skrotning af bil. Samtidig sørger vi for afmelding af nummerplader med videre.

Vi er ISO 14001-certificeret, og vi både miljøbehandler og ophugger biler, varevogne og lignende. Det kan være både udtjente og skadede køretøjer. 

Vi sikrer naturligvis en miljøvenlig skrotning af bil, hvor vi både demonterer og ophugger din skrotbil. Samtidig fjerner vi de skadelige væsker og dele. Vi sælger de brugbare dele som reservedele. Vi sælger både nye og brugte reservedele til alle bilmærker.

Vi sikrer endvidere, at du får en sikker handel ved bil-skrotning, og vi lægger vægt på at levere en god service udover en høj skrotpræmie.

En skrotbil giver dig ret til at få en skrotpræmie

Du er altid velkommen til at høre mere om priser for en skrotbil ved skrotning af bil, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris og en lovpligtig skrotpræmie.

Du kan ringe på telefon 86 39 55 55 for at få flere oplysninger. Du kan også skrive til os på e-mail midtdjurs-autoophug@jensen.mail.dk.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Midtdjurs Autoophug ApS

CVR: 38689355

Find os

Skarresøvej 15, 8550 Ryomgård

Klik for rutevejledning

Kontakt os